Buitenland

Thermovormen in het buitenland

Sommige thermovormen zijn uitermate geschikt om in lage loon landen zoals China of Tsjechië geproduceerd te worden. Het uitbesteden van de productie van thermovormen naar het buitenland kan een verstandige keuze zijn mits men weet met welke buitenlandse partijen in aanmerking komen als een betrouwbare partner.

thermovormen productie buitenland.

Productie in China

Momenteel concentreert de productie van thermovormen in het buitenland zich in:

  • China
  • Tjechië
  • Bosnië

De voor en nadelen van thermovormen in het buitenland

Wanneer men slechts kleine series thermovormen wenst te produceren of thermovormen waarbij het ontwikkelingsproces complex is, wordt er aangeraden om in eerste instantie te kiezen voor een Nederlandse thermovormer. Wanneer er grotere series thermovormen geproduceerd dienen te worden en de producten ‘nestbaar’ zijn is het interessant voor een buitenlandse thermovormer te kiezen. Als u contact met de thermovormen informatie groep opneemt kan u binnen 24 uur een advies op maat verwachten m.b.t. het thermovormen in lage loon landen.

Alle buitenlandse contacten van de thermovormen informatie groep zijn uitermate ervaren, betrouwbaar en worden vaak geleid door een westerse experts in het thermovormen.