In 2018 al bijna 6000 bezoekers!

Informatie over thermovormen

Thermovormen.com is dit jaar populairder dan ooit! Wij zijn trots om mee te delen dat we in 2018 al bijna 6000 individuele bezoekers hebben geholpen die op zoeken waren naar informatie over thermovormen. In de kunststoffen wereld worden momenteel zeer veel nieuwe materialen uitgevonden en dat vergroot de mogelijkheden die thermovormers hun klanten kunnen bieden; wij zien de interesse in thermovormen dus steeds verder toenemen!

De materialen worden milieuvriendelijker, sterker en diverser waardoor thermovormen een mooie toekomst tegemoet gaat! Wij zullen in het tweede half jaar in ieder geval weer klaar staan om uw vragen over thermovormen te beantwoorden!

advice.

Sales & Consultancy advies door: USPunit

Met vriendelijke groet,

Het team van thermovormen.com